CatalanSpanishEnglishFrench

Nosaltres

Nosaltres

Som una escola de submarinisme amb més de vuit anys de trajectòria que ha format centenars de bussejadors esportius autònoms de tots els nivells. Comptem amb professionals de primer nivell i una infraestructura privilegiada per fer de la formació de nous bussos una experiència inoblidable.

El nostre Centre de Busseig es crea al juny 2012, per Xavier Mases Pelegri. La creació d’un nou Centre a Costa Daurada es basava en la necessitat que hi havia a l’Ametlla de Mar és un indret per oblidar-se de la massificació que hi havia en aquell moment, creant un Centre petit, en el qual els bussejadors arribessin sent clients i marxessin sent amics.

El Xavier té un extens currículum en el món del busseig. Va tenir el primer instructor PADI a crear el centre a les Borges blanques (Lleida), on es va adonar de l’atracció que sentia per l’ensenyança del busseig.

Després al cap de 2 anys es va adonar que havia de instal.larse a les terres Ebre(Ametlla de Mar) on anava sempre a bussejar tots els caps de semana fent cursos amb la Marta, l´altra Instructora qui vam començar junts i actualment encara segueix fent, pues ella tenia l´experiència altres Centres de Busseig.

Sense la Marta no hauriem arrencat el centre Busseig!

El Xavier comença primer tots els cursos de FECDAS, després continua amb PADI i el 2015 arriba a ferse Instructor Instructor SNSI,

El 2016 compra una barca 7.5m 200Cv, amb capacitat per a 12 persones, fentse Mariner Pont(titulació profesional embarcació)

En què basem  la nostra operativitat?, us donarem diversos exemples:

Disposem de més de 30 zones de busseig, sobretot lo millor es la zona de pecis que hem començat a promocionar, a partir dels 21 metres, alguns llocs no són gaire visitats perque es desconegut per la gent (Més 8 vaixells petits)

La nostra immersió per Excel.lència davant centre a 3 milles, 45 metres, El Cavour.

Disposem zona de gorgònies.

Encara no ho creieu, les sortides de platja (CALA LLOBETA, on fem els batejos), són un dels millors punts que hi anem.

 

Busseig guiat

Aquest és un dels grans secrets de Marina Diving. Els nostres bussejadors sempre poden escollir bussejats acompanyats, sense cap suplement, per un guia (instructor o divemaster) de Marina Diving amb gran coneixement de tots els punts de busseig, el que fa de cada immersió quelcom de plaent i segur.

Turisme sostenible

Durant aquests darrers anys hem aconseguit dues marques mediambientals que ens impulsen a treballar més i millor pel medi ambient:

  • Segell terres Ebre
     

Participem cada any en neteja dels fons marí a la nostra zona.

Oferim immersions guiades amb vaixell, a platja lloguer i cursos

Marina Diving es destaca en l’educació contínua, motivant els alumnes a perfeccionar cada cop més les seves tècniques de busseig. Aprèn a bussejar amb nosaltres o perfecciona les teves tècniques continuant la teva educació, i deixa’ns mostrar-te un món absolutament fascinant i nou. Descobreix el busseig al costat de nosaltres i meravella’t amb les profunditats del Mediterrani.

 

Compartir..
Abrir chat
1
Hola, en que podem ajudarte?