CatalanSpanishEnglishFrench

Especialitat Cientific Diver

Fes-te sostenible! Els oceans estan amenaçats arreu del món per l'impacte humà i si aquestes activitats no canvien els danys seran irreversibles. Hem d'actuar immediatament i tothom pot marcar la diferència.

MÉS INFORMACIÓ

El curs SNSI Ocean Guardian pretén transmetre a cada individu les habilitats necessàries per participar de manera activa i responsable en el desenvolupament d’una societat sostenible. El nostre estil de vida té un impacte en el medi natural. Durant el curs SNSI Ocean Guardian aprendràs que les teves accions quotidianes, des de les teves eleccions al supermercat fins al temps que dediques a dutxar-te, inclòs el teu comportament quan visites el mar, poden afectar el medi natural.

Amb el curs, aprendràs a comportar-te correctament no només per preservar els oceans sinó també per restaurar-los.

Materials educatius per al curs
Pots triar els materials que millor s’adaptin a les teves preferències. Els materials estan disponibles en format digital o en paper “Manual de l’Ocean Guardian”.


Quién hauria de prendre aquest curs

L’objectiu principal del curs SNSI Ocean Guardian és estar disponible per a tothom, en particular per a les generacions més joves. No cal cap certificació prèvia i l’edat mínima és de 8 anys per participar en el curs.

La teva pròxima aventura de buceo
Ara que descobreixes com cuidar els oceans, per què no els descobreixes?

Tria la forma que prefereixis i inscriu-te al SNSI Open Water Diver o al SNSI Freediver!

Compartir..

Formulari de contacte

Pots fer servir aquest formulari per contactar amb nosaltres per més informació sobre els nostres serveis/cursos/activitats..

Abrir chat
1
Hola, en que podem ajudarte?