Trito Diving Center eCommerce Les Borges Blanques Lleida

Per què convertir-se en un instructor SNSI? Aquí hi ha 10 bones raons.

  1. Les millors eines d'ensenyament disponibles al mercat.

El manual SNSI est n escrits en castellà per al mercat llatinoamericà. És inconcebible que altres puguin continuar fins i tot en l'actualitat per als estudiants utilitzen els llibres de text mal traduïts - per exemple - d'anglès que contenen referències al mercat nord-americà i no al nostre.
Els nostres materials de capacitació s'actualitzen constantment amb les regulacions de la indústria i l'evolució del mercat. És absurd utilitzar guies amb errors o que tenen cert - per exemple - les taules de la Marina nord-americana en desús des de fa an ys, els procediments antiquats i "vella" la velocitat d'ascens.
Tots els vídeos d'instrucció estan en Full HD amb la prova de l'execució de tots els exercicis de cada curs. És anacrònic per fer ús d'imatges de baixa qualitat, presa de vegades de velles cintes de vídeo, que es reprodueixen només una mica d'exercici i alguns coneixements teòrics inútils ja après en el saló de classes amb l'instructor.

  1. Kits educatius disponibles en els formats tradicional i digital.

Els que tenen el plaer de "estudi sobre el paper" poden estar tranquils perquè seguirà fent-ho. Els que prefereixen fer servir un ordinador, una tablet o un telèfon intel·ligent, ara poden fer-ho. El kit digital, De fet, el manual conté els formularis necessaris i en "pdf" i el vídeo de "mpeg" per a la visualització i consulta en qualsevol mitjà. Gràcies a aquesta possibilitat vostè pot reduir el temps i els costos de transport i tenen Tots els materials del curs són sempre a la butxaca.

  1. Una plataforma lliure per a l'ensenyament en línia de tots els cursos.

La plataforma WebTeaching SNSI permet a l'instructor per dur a terme personalmete les classes teòriques als seus estudiants a distància. Amb l'ús d'una pissarra virtual, un sistema de vídeo conferència i amb la possibilitat de jugar a l'equip dels estudiants diapositives del curs, Vostè pot completar les lliçons com si fos al saló de classes. Un sistema completament interactiu instructor / estudiant demoleix el concepte d'e-learning estàtica, que consisteix en una lliçó pregravada trivial per tercers.

  1. L'àrea privada més complet amb totes les instal·lacions necessàries per l'instructor.

Una àrea reservada en el lloc que permet scuba snsi.com sol·licitud del brevet en línia, l'adquisició de qualsevol canvis educatius i - el més important - la capacitat de fer la descàrrega de tot el material de tots els cursos SNSI: tots els manuals, tots els vídeos, totes les formes de tots els cursos. SNSI és l'única organització de formació que ofereix la lliure disposició dels seus instructors de tots els materials didàctics en format digital.

  1. SNSI REC: el sistema d'entreteniment més innovador.

Amb SNSI vostè tindrà l'oportunitat d'ensenyar el curs Open Water Diver amb opció Nitrox i el Vestit Sec opció sense costos addicionals de certificació .El curs avançat és el més complet: seient, la navegació, el poder, la nit i profunda (-39 metres), evitant així l'especialitat innecessària i costosa amb posterioritat a la estudiant. El revolucionari i innovador RecDeco Diver que "despatx de duana" el descompressió del busseig recreatiu.

  1. SNSI TEK: la línia de tecnologia d'avantguarda.

Amb només dos cursos "en el rendiment" per a la formació integral de busseig tècnic evitant pas innecessari i malgastador cada 5 metres de profunditat proporcionades per moltes altres ensenyaments: el Bus Explorador 1 a -51metros en l'aire amb deco a EAN50 i oxigen i el explorador suposat Bus 2 fins a -72 metres amb l'ús de normóxico Trimix és que hipòxica. Formació tècnica completa del curs SCR Diver per a l'ús de l'espai rebreather semitancat.

  1. SNSI PRO: la formació més professional en línia.

Una vegada que l'instructor del curs i superat l'avaluació Vostè pot ensenyar a tots els nivells Air Program: des Open Water fins Divemaster incloent sense assistir a seminaris posteriors innecessàries i costoses. El sistema educatiu més complet disponible avui en dia; tot el que necessita està a la seva disposició: BLS Instructor, Instructor Nitrox, RecDeco instructor, instructor Explorador.

  1. Molts serveis gratuïts per Instructors.

Affiliacion gratuïta per a escola, club i Centre de Busseig. Visibilitat Per l'Instructor i la seva estructura (Club, Escola, centre de busseig, etc). en el lloc scubasnsi.com Lliure ús de la plataforma WebTeaching. I molt més ...

  1. L'agència de formació més certificats en el món.

SNSI és membre anomenat RSTC Europe. SNSI està certificada amb la ISO i CEN al camp amb UNITER. SNSI és membro IRC Comunità. SNSI L'únic sistema didàctic Certificato de Qualitat ISO 9001: 2008.

  1. Uneix-te a la Família SNSI.

els altres només compten els nombres. per SNSI comptes teu!
Altres consideren que només un nombre. Per SNSI ets part de la família.

Què ens diferencia dels altres?

Perquè tots ens diferencia!

 

www.tritodivingcenter.cat

infotritodive@gmail.com

695241845 javier masos